Over de camping

vishoek logo2Even kennismaken:

Camping “de Vishoek” is gelegen in de kop van Noord Holland in Heerhugowaard en zo’n 60 jaar geleden opgestart door de vader van de huidige campingbaas Freek Liefhebber, Aldert Liefhebber.
De toen nog hoofdzakelijk melkvee houder kreeg wel eens van vissers de vraag of er overnacht kon worden. In de eerste jaren werden er dan tenten neergezet en wat later werden er met behulp van een aantal bezoekers een drietal huisjes geplaatst.
Al snel werden er Stacaravans bijgezet. En van het een kwam het ander en Aldert was al snel met zijn vrouw hele dagen in de weer.

Dit hebben zij tot in lengte van dagen gedaan en toen zij te oud werden heeft zoon Freek het met zijn vrouw Gerda overgenomen.

Het is in alle jaren een rustige camping gebleven en nog steeds de grootste hobby van Freek.
Er staan op moment van schrijven zo’n 45 Caravans.
Op de camping zijn een kleine speeltuin en een mooi spel en voetbalveld. Verder kunt u bij de receptie muntjes voor de wasmachine en droger kopen en kunt u ook hier terecht voor uw flessengas en douchemunten.

Als u van een rustige camping houd in een agrarische omgeving waarvandaan u prachtige fiets tochten kunt maken naar  in de buurt gelegen dorpen en steden,  waar u op een steenworp afstand viswater en een strandbad, “het Skarpet” heeft, waar  het heerlijk winkelen is in winkelcentrum de Middenwaard maar waar ook diversen andere mogelijk heden zijn om in buurtwinkels te winkelen en waar nog te veel om op te noemen is op deze pagina, dan zult u zich zeker thuis voelen op camping “de Vishoek”.

vishoek3Camping “de Vishoek” vanuit de lucht gezien.

 

 

 

 

speeltuin1

Een kleine impressie van de speeltuin kunt u HIER vinden

Rustige camping in de kop van noord Holland